Ahlgrens Bilar Elbilar

Ahlgrens Bilar Elbilar

Ahlgrens Bilar Elbilar är senaste tillskottet i det aldrig sinande utbudet av olika Ahlgrens bilar. Säljs just nu exklusivt hos Circle K som tydligen håller på att bygga upp en nät av laddstationer för elbilar, så det är lätt att förstå kopplingen. De färgglada bilarna beskrivs som:

Fulladdade med elektriska smaker. Kittlande smak.

Kan det tyda på att det är popping candy som sprakar i munnen vi har att göra med? Tyvärr är så inte fallet. Istället handlar det om pudret som även används på de hårda Bumlingarna. Ett puder som ger en underlig känsla på tungan och gör att hela munnen domnar av efter ett tag. Obehagligt men svårt att sluta äta.

Smaken på bilarna är fruktig och vi kan ana några nya färger. De doftar sockervadd och söta smaker blandas med vass syra. Ibland känns det faktiskt som tungan får en liten stöt och att ett skum bildas i munnen. Eller är det snarare som att man skurit sig i tungan det känns som? Det är svårt att avgöra.

Bilarna är oerhört söta av sirapssötma och fruktgodissmaken får kämpa för att ta plats hos smaklökarna. En lite kemisk känsla blandas med toner av kola, frukt och vaniljsocker. Det hela kan liknas vid en seg och mjuk Bumling som tar slut alldeles för fort.

Vad kostar Ahlgrens Bilar Elbilar och var köper jag dem?

Pris ca 16 kr.
Inköpsställe: Circle K. Efter vecka 8 i alla butiker, som Coopers Candy och Klippkungen.
Rekommendation: Har du alltid drömt om mjuka Bumlingar så är det här din chans!

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

P.S. Vill du ha en riktig elbil istället? Få en Tesla rabattkod här.

Ahlgrens Bilar med puder

Lite nya färger är det väl allt på dessa Ahlgrens Bilar? Blå, rosa och gul.

 

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.