Ballerina Bites Strawberry

Ballerina Bites Strawberry

Ballerina Bites Strawberry är allt vanliga Ballerina inte är. Frasiga, krämiga och överraskande goda. Påsen är liten men kexen är stora. Utanpå finner vi beskrivningen:

Chokladdoppade frasiga rån. Krämig fyllning med jordgubbssmak.

Doften av jordgubbsglass penetrerar nästan igenom aluminiumpåsen, och när påsen öppnas väller ett moln av frisk arom ut. Ballerina Bites Strawberry består av torra och krispiga kex täckta av ett tunt lager söt mjölkchoklad. Choklad som gärna snabbt kletar av sig på fingrarna, innan man ens hinner säga Ballerina Bites. Kexen är luftiga men ger ändå plats åt en oväntat stor mängd rosa fyllning. Ballerina Bites Strawberry är nämligen fyllda med smakrik kräm.

Känslan av jordgubbsglass håller i sig från aromen in i smaken, även om det mer påminner om smält och koncentrerad smak. Dessutom är fyllningen rejält sockerstinn och emellanåt riktigt syrlig. Syrligheten prickar nämligen in vissa smaklökar ordentligt ibland. Skönt och gott är det iallafall. Ballerina Bites Strawberry är lätta att äta för många av och har en härlig konsistensblandning.

Vad kostar Ballerina Bites Strawberry och var köper jag dem?

Pris ca 30 kr.
Inköpsställe: MatHem.se
Rekommendation: Uppgradera gofikat med dessa gobitar.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Ballerina Bites med jordgubbsfyllning.

Ballerina Bites med sin krämiga jordgubbsfyllning.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.