Ben & Jerry’s Greek Style Frozen Yogurt Blueberry Cheesecake

Ben & Jerry's Greek Style Frozen Yogurt Blueberry Cheesecake

Ben & Jerry’s Greek Style Frozen Yogurt Blueberry Cheesecake är säsongens fjärde nyhet från Ben & Jerry’s och vad som gömmer sig under locket är nog en av de stiligare glassar vi sett. En rejäl rippel av blåbärssmet virvlar runt stora bitar av cheesecakebotten i en vit glassbas. En fröjd för ögat. Glassen doftar blåbärsyoghurt och när en portion skopats upp blir genomskärningen ännu vackrare. Ben & Jerry’s Greek Style Frozen Yogurt Blueberry Cheesecake beskrivs som:

Ice Cream with Greek Style Yogurt, and Cookie & Blueberry Swirls

Glassbasen är lite isig och gräddig men har samtidigt en tydlig smak av yoghurt och är krämig i konsistensen. Yoghurten blandas fint med de syrliga blåbären och lätt salta kakbitarna. Kakbitarna är dessutom mycket smöriga och är ett fantastiskt mellanting mellan deg och gräddad cheesecakebotten. Blåbärsvirveln är verkligen bärig och syrlig av koncentrerat blåbär.

Ben & Jerry’s Greek Style Frozen Yogurt Blueberry Cheesecake hade dock gärna fått innehålla ännu mer blåbär och kaka. Yoghurten kommer i skymundan men det är helt okej. Ben & Jerry’s Greek Style Frozen Yogurt Blueberry Cheesecake är helt klart en av de bättre greek style och passar er som inte vill ha överdrivna mängder innehåll nedblandat i glassbasen.

Vad kostar Ben & Jerry’s Greek Style Frozen Yogurt Blueberry Cheesecake och var köper jag den?

Pris ca 50 kr.
Inköpsställe: MatHem.se
Rekommendation: Värd att köpa bara för utseendet.

Betyg 4 av 5 sockerbitar. 

Så ser Ben & Jerry's Greek Style Frozen Yogurt Blueberry Cheesecake ut.

Ser bra ut va? Ben & Jerry’s Greek Style Frozen Yogurt Blueberry Cheesecake är stilig!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.