Coca-Cola Frozen

Coca-Cola Frozen

Sydkoreanska Coca-Cola Frozen måste tina ganska länge för att det ska gå att klämma ut något. Detta är nämligen en frusen Coca-Cola, som en slushie på tub.

Det som sedan kan klämmas ut ur förpackningen påminner verkligen om en slushie, som avslagen och rejält nedkyld cola. Det är verkligen en rolig idé men den verkar svår att få till perfekt.

Isglassen, eller sörjan, är fint brun och doftar lite citrus och cola som vanligt. Självklart finns ingen kolsyra, det är väl svårt att frysa ned eller?

Smaken är god, det smakar Coca-Cola men av olika styrka beroende på var i påsen man är. I botten finns mer smak. Det smakar lite Igloo, lite citrus och lite karamell. Även om intensiteten är olika så är det imponerande mycket smak igenom hela glassen. Kanske är det lite extra citron jämfört med läsken.

En jobbig sak är att händerna så gott som förfryser av allt klämmande på den iskalla påsen. Därför passar den nog allra bäst en riktigt varm sommardag. Smidigt med kork som går att skruva på och av. Eftersmaken bjuder verkligen på Coca-Cola, speciellt i raparna som faktiskt uppkommer.

Vad kostar Coca-Cola Frozen och var köper jag den?

Pris ca 5 kr.
Inköpsställe: Sydkorea, tack Klara! Nåt för Coopers Candy att importera?
Rekommendation: Kommer du över ett parti är det klart att du ska prova.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.