Dirtwater Fox Brewery Sweet Lemon

Dirtwater Fox Brewery Sweet Lemon

Dirtwater Fox Brewery Sweet Lemon är andra läsken i Dirtwater Fox-serien, som dessutom också spinner vidare på idén om att vara helt transparent. Snart är ju Crystal Pepsi tillbaka så det är nog inte helt fel att hoppa på den nygamla trenden med klara produkter.

Flaskan är härlig och doften likaså. Även om de syrliga tonerna av äpple och citron också bär på drag av spolarvätska. Dirtwater Fox Brewery Sweet Lemon är lätt kolsyrad vilket gör läsken len mot strupen. Något som passar den fruktiga syran fint, speciellt tillsammans med den söta fruktsötman.

Dirtwater Fox Brewery Sweet Lemon smakar sött rött äpple och päron med en svag syrlighet som kompletterar sötman fint. Visst är det honungssmak man känner ibland också. Dirtwater Fox Brewery Sweet Lemon gör skäl för sitt namn, då den påminner om en söt Sprite. Lite mer syrlighet hade nog inte skadat, men det kanske hade påverkat den mycket runda och lättdruckna smaken.

Vad kostar Dirtwater Fox Brewery Sweet Lemon och var köper jag den?

Pris ca 20 kr.
Inköpsställe: ICA Aptiten.
Rekommendation: Bättre än Cola Blanco.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.