Nyhet: Garbage Pail Kids flingor, läsk och choklad!

Garbage Pail Kids

En riktig nostalgitripp för alla 80-talister lanserades i maj i USA, nämligen Garbage Pail Kids som flingor, läsk och chokladgodis.

Läsken heter Adam Cherry Bomb och är en körsbärsläsk med extra koffein. Det går att läsa mer om läsken, som kostar 4 dollar och är en energidryck, här. Tyvärr verkar varken flingorna eller chokladkakorna finnas i lager just nu, så det är oklart vad de kostar och innehåller.

Flingorna beskrivs som Crazy Crisps with Marshmallow Barf Bits. Låter ganska gott va? På bilden ser det ut som något sorts hjärna eller något.

Chokladkakorna heter Leaky Bar och Blasted Bar. Det verkar handla om en vit chokladkaka med citronsmak och en mjölkchokladkaka med smak av körsbär och med poppande godisfyllning. Det vore helt klart kul att få testa dem. Det är väl bara att gå in på eBay och betala överpris …

Garbage pail kids godis

Flingorna, chokladkakorna och läsken. Dessutom får man två samlarkort i flingpaketet. Foto: @fyekandy Instagram.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.