GB Fikaglass Kladdkaka

GB Fikaglass Kladdkaka

Utan att ha testat GB Fikaglass Äppelpaj ännu så är det mest troligt att GB Fikaglass Kladdkaka är bäst i serien. Den mörkbruna glassbasen har hyfsat rikligt med kladdkakebitar och chokladsås vilket utgör en bra grund till högre betyg.

Bitarna av kladdkaka är skönt sega och påminner nästan om brownien vi hittar hos Ben & Jerry’s. Dessvärre är bitarna ganska små, även om de har en god smak av kladdkaka.

Tillsammans med virveln av kletig och smakrik chokladsås blir chokladsmaken intensiv. Den gräddiga glassbasen smakar också mycket kakao som ger ett tryck i chokladsmaken.

Den här fikaglassen bjuder på en skönt seg konsistens rakt igenom, dessutom med en kraftig och god smak. Det är dock inte någon särskilt nyskapande smak, men utförandet utförs med väl godkänt omdöme.

Vad kostar GB Fikaglass Kladdkaka och var köper jag den?

Pris ca 40 kr.
Inköpsställe: MatHem.se
Rekommendation: Gillar du kladdkaka och chokladglass så är det inte särskilt mycket att tveka på.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Glassburk

Choklad med choklad med choklad.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.