JODA Bubble Trouble

JODA Bubble Trouble

JODA Bubble Trouble ska ha smak av bubbelgum och har skapats av Jocke, Jonna och Danjal. För er som missat så är de troligen Sveriges mest kända Youtubeprofiler. Nu med en alldeles egen läsk som produceras av Joda dryck.

Läsken är lite ljust grumlig och doftar extremt mycket tuggummi. Barndomsminnen av Jenka och Hubba Bubba väcks direkt till liv. Mysigt. Därför blir man ganska förvånad vid första klunken.

En oväntat syrlig smak av citrus möter smaklökarna. Ibland får man för sig att det finns lite mint inblandat också. Smakar det verkligen tuggummi är frågan som väcks till liv, eller påminner det mer om sura godisnappar? Det känns som en korsning av grönt äpple och det sura pulvret från gelégodis.

Sötman är bra och kolsyran är ganska svag. Läsken är dessutom benådad från underliga bismaker som ibland kan dyka upp vid speciella smaksättningar.

Även om bubbelgum inte är den mest unika smaken så är det här en helt ny tappning av den. Mer vuxen, syrlig och arbetad i smaken.

Vad kostar JODA Bubble Trouble och var köper jag den?

Pris ca 15 kr.
Inköpsställe: Hemmakväll fr o m imorgon 30/3. Några veckor senare till andra butiker som Coopers Candy, Klippkungen och Partykungen. Säljs ut hos Matsmart. Passa på att kolla efter en Matsmart rabattkod.
Rekommendation: Vill du dricka sura godisnappar och dofta på 50-örestuggummin från 90-talet? Då är detta något för dig.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

 

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.