Joe’s Classic Lemonade

Joe's Classic Lemonade

Joe’s Classic Lemonade har en fantastisk flaska som är lika stilig som stor. Ändå tar innehållet slut fort. Joe’s Classic Lemonade är god, godare, godast. Aromen av citrus, socker, fläder och druva letar sig runt i rummet och förgyller atmosfären. Sedan tar sig Joe’s Classic Lemonade ned i strupen, vilket är en angenäm upplevelse. Man får en ordentlig kick av smaken som är intensiv.

Här blandas en stark smak av citron med vindruva. En perfekt sötma hänger på den ljuvliga syrligheten hela vägen till magsäcken. Joe’s Classic Lemonade kittlar och bränner i halsen, precis som en kraftig lemonad ska göra. Dessutom krullar det sig i hela munnen så fort man läppjar på denna gudasända dryck. Joe’s Classic Lemonade är lite sötare än vanlig lemonad och har en tydlig smak av citrus och ett sting av söt druva. Här kombineras sött och surt på ett exemplariskt sätt. Sommaren kan komma nu och Joe’s Classic Lemonade är mer än välkommen till svenska kylskåp.

Vad kostar Joe’s Classic Lemonade och var köper jag den?

Pris okänt, kanske 25 kr.
Inköpsställe: Inte i Sverige än. Gåva, Gray’s American Stores.
Rekommendation: Köp två, en flaska tar slut så fort.

Betyg 5 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.