Lorina Pink Citrus Lemonade

Lorina Pink Citrus Lemonade

Lorina Pink Citrus Lemonade är en lyxigare lemonad som importeras av Herrljunga Cider. Flaskan är stor och väger tungt, nästan så att den lämnar ett avtryck i bordsskivan. Etiketten doftar inte lika mycket kvalitet som själva drycken.

Den grumligt rosa lemonaden ryker, puffar och lämnar en rökridå när flaskan öppnas. Direkt efter svävar en underbar arom av somrig citrus ut från flaskans hals. Lorina Pink Citrus Lemonade är rejält kolsyrad med små vassa bubblor, vilket ger upphov till ett riktigt rapkalas i klass med Kanye West.

Lemonaden är syrlig av citrus och har en lätt sötma samt smakar rejält av citron. En lätt beska från citronskal finns på plats, annars liknar Lorina Pink Citrus Lemonade vilken god lemonad som helst. En varm sommardag är det nog inte helt fel att ha en Lorina Pink Citrus Lemonade som törstsläckare nära till hands.

Vad kostar Lorina Pink Citrus Lemonade och var köper jag den?

Pris ca 50 kr.
Inköpsställe: Gåva, tack Herrljunga Cider. Kika hos närmaste välsorterade butik.
Rekommendation: Bjuda på till nyår?

Betyg 3,5 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.