Marabou Co-Co

Marabou Co-Co

Marabou fortsätter på spåret att para ihop olika klassiska favoriter med sin chokladkaka och senast ut är Marabou Co-Co. Lite tråkigt och enkelt kan Sockerbiten tycka, bara att blanda ned lite kokosflingor i chokladen. Men vi ska självklart ge den en chans.

Chokladkakan doftar massor av kokos och det är något som också går igen i smaken. Den rejäla mängden av små kokosflingor gör att konsistensen blir härligt degig och tillsammans med den feta och söta chokladbasen gör sig kokosen bra.

En nackdel med kokos är att efter chokladen har smält ned i halsen så finns de kvar där i munnen, sega små bitar mellan tänderna som är ganska tråkiga i ensam majestät. Co-Co-älskare blir nog nöjda med Marabou Co-Co i alla fall.

Stort plus för den sköna degkänslan som gör att Marabou Co-Co smakar mjuk och rumsvarm kokosboll. Litet minus för all kokos som vägrar följa med chokladen ned i strupen. Marabou Co-Co ger en härlig pensionärskänsla, positivt menat.

Vad kostar Marabou Co-Co och var köper jag den?

Pris ca 20 kr.
Inköpsställe: Hemköp Farsta. Snart MatHem.se.
Rekommendation: Överraskande god, ge den en chans.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Chokladkaka med kokos

Lite extra kokos adderat för extra effekt!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.