Marabou Polka

Marabou Polka

Marabou Polka verkar vara en efterlängtad comeback och den är Marabous julspecial för 2016. Efter en lång jakt hittade Sockerbiten den stora chokladkakan som doftar mint och smörig mjölkchoklad.

Chokladkakan är fylld med små hårda bitar av polka som gör livet surt för dina tänder. De bjuder dessutom på en rejäl eftersmak av tandkräm som gör munnen kylig och håller i sig till 2017. Sötman blir riktigt skön av polkans sockerbas, tillsammans med den söta chokladen bildas en kolaliknande smak. Mintsmaken är svag tills man stöter på större sjok av polka eller när all choklad har smält i munnen.

Marabou Polka knastrar i tänderna samtidigt som chokladbasen är enormt fet. När polkasmaken framträder är det klassisk Grännapolka som gäller. Ganska likt i alla fall. Marabou Polka funkar helt okej även för dig som inte diggar mint. Faktiskt. Då chokladkakan är ”limited edition” får ni som saknat den passa på att bunkra upp.

Vad kostar Marabou Polka och var köper jag den?

Pris 14 kr (2 för 28 kr).
Inköpsställe: ICA Supermarket Fältöversten. Snart MatHem.se.
Rekommendation: Helt okej, men inget att hänga i granen.

Betyg 3,5 av 5 sockerbitar.

Chokladkaka

Här syns vissa delar av all Polka i Marabou Polka.

 

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.