Mars Caramel Sundae

Mars Caramel Sundae

Mars Caramel Sundae kommer ända från Australien och har en cooling sensation. Det vill säga samma effekt som de kinesiska Snickers som kom i exotiska smaker bjöd på, en av dem var Snickers Peach. Dessutom är denna Mars en begränsad utgåva.

I förpackningen finns en godis som doftar som en vanlig Mars, det vill säga choklad och vanilj. Men vid första tuggan märks något underbart. Fyllningen är oerhört seg och skön, likt fransk nougat.

Sötman är brännande vass och kommer både från den sega och kletiga kolasåsen och från nougaten, om vi kan kalla den vita fyllningen för det.

Sammantaget känns det som att man tuggar på en vaniljglass med chokladöverdrag och kolasås. Om än med inslag av tuggummi. För efteråt bjuds vi på en kylande effekt i munnen, som från mint men liksom utan smak. Underligt är det, och ganska onödigt.

Denna Mars är fantastiskt seg och söt och gör dig mätt på en halv bit. Det kan vara den sötaste Mars hittills faktiskt. För varje minut tilltar dessutom kyleffekten i munnen och till slut känns det som man suger på en frys.

Vad kostar Mars Caramel Sundae och var köper jag den?

Pris ca 30 kr.
Inköpsställe: GB Gifts
Rekommendation: Trots kyleffekten, köpvärd.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Mars Caramel Sundae Cooling Sensation

Så ser en Mars med Cooling Sensation ut i Limited Edition.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.