Nyhet: Coca-Cola Zero Raspberry och Pepsi Max Raspberry till Sverige

Coca-Cola Zero Raspberry och Pepsi Max Raspberry

Både Coca-Cola Zero Raspberry och Pepsi Max Raspberry har funnits på importhyllan i svenska butiker länge, och online hos butiker som Coopers Candy, då de funnits i bland annat Danmark och Storbritannien. Sockerfri läsk med hallonsmak verkar populärt med andra ord.

Nu kommer båda dessa två smaker officiellt till Sverige. Vecka 2 år 2020 skall de finnas i butik. Coca-Cola Zero Raspberry finns redan nu exklusivt hos Hemmakväll. I Sverige har flaskorna och burkarna en ny ljusrosa färg, som inte funnits på importburkarna. I Danmark hette läsken dessutom Coca-Cola Zero Hindbær, vilket är unikt för Coca-Cola att namnge smaken på det lokala språket.

Pepsi Max Raspberry går fortfarande att köpa som import hos Coopers Candy här och Ovrhypd här. Frågan är om det blir någon skillnad i smak på de svenska versionerna, troligtvis inte. Det enda som lär skilja är burkstorleken och eventuellt designen.

Sockerbiten återkommer självklart med recension så fort de svenska versionerna hittat hem till testbänken. De blir självklart ett undantag, då de är sockerfria.

Leta efter smakerna hos Coopers Candy, Klippkungen eller Partykungen här.

Uppdatering 4/1: Nu har Sockerbiten testat Coca-Cola Zero Raspberry.

 

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.