Nyhet: Marabou Brownie Kokos & Kaffe och Geisha Crunchy

Marabou Brownie Kokos & Kaffe

Marabou Brownie Kokos & Kaffe Fredrika’s Edition

Nästa vinnare i Marabous tävling från förra året är Fredrika som inte får en permanent smak likt Marabou Popcorn, den blir istället en Limited Edition. Smaken innehåller bitar av brownie, kokosflingor och smak av kaffe. Som ett ordentligt kafferep med andra ord. Chokladkakan finns som vanligt redan i butik i Finland och kommer till Sverige först vecka 19. Så fort Sockerbiten har testat får ni självklart en recension.

Redan nu går den att köpa hos godis247.se för kampanjpriset 19,90 kronor och de skickar från Finland med PostNord för 49 kr.

Uppdatering 25/4-21: Självklart är Sockerbiten först ut med att recensera Marabou Brownie Kokos & Kaffe!

Geisha Crunchy

Från Fazer kommer massor av roligt, bland annat firar Tutti Frutti 100 år och sedan tidigare vet vi att Dumle Tutti Frutti kommer till Sverige vecka 19. Det kommer även två nya gelégodispåsar med smak av lakrits och soliga frukter.

Men den roligaste nyheten efter Dumle kan nog vara denna krispiga Geisha som beskrivs bjuda på mjölkchoklad, riscrisp och hasselnötsnougattryffelfyllning. Det sista kan vara ett av de längsta orden i godissammanhang hittills faktiskt.

Även denna går inom kort att beställa hos godis247.se, för det facila priset 15 kronor, så om den aldrig kommer till Sverige får ni en recension ändå. Bra va?

Uppdatering 25/4-21: Även Geisha Crunchy har nu Sockerbiten recenserat.

 

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.