Nyhet: Massor av nytt från Reese’s

Reese's lovers

Reese’s Lovers

På andra sidan Atlanten i det stora landet USA har Reese’s släppt flera roliga nyheter de senaste månaderna, tyvärr har inte de roligaste letat sig hit ännu. Nämligen Reese’s Peanut Butter Lovers och Reese’s Chocolate Lovers.

Den förstnämnda har ett lock med smak av jordnötssmör, mycket spännande. Den andra har tjockare chokladlager, inte lika kul. Som vanligt får man vända sig till eBay om man inte kan vänta på Coopers Candy eller liknande butik.

Update 17/7: Nu har Sockerbiten provat Reese’s Peanut Butter Lovers!

Reese’s Take 5

De andra nyheterna är att Take 5 har bytt namn och nu officiellt ser ut att komma från Reese’s. Tydligen har det alltid varit deras jordnötssmör som använts i chokladbaren. Sockerbitens recension finns här.

Reese's Take 5 bar

Så ser nya designen på Take 5 ut. Orange och fin.

 

Reese’s Thins

Den tredje nyheten är Reese’s Thins, som är extra tunna peanut butter cups. Dessa finns faktiskt redan att köpa i Sverige hos Coopers Candy här, men ännu har inte Sockerbiten hunnit testa dem. Kanske ni hinner före och kan berätta i kommentarerna om de är värda?

Reese's Thins

Tunna och delikata Reese’s Thins?

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.