Plopp Mjölkchoklad Ahlgrens Bilar

Plopp Mjölkchoklad Ahlgrens Bilar

Plopp Mjölkchoklad Ahlgrens Bilar har rullats ut exklusivt hos OKQ8 av alla ställen, medan den kommer till andra butiker först vecka 37. Det finns ganska många smaker i den här Plopp-serien sedan tidigare, några är Plopp Mjölkchoklad Gott & Blandat och Plopp Mjölkchoklad Bridge. Ingen har varit övertygande bra, så vi får se hur denna står sig.

Det doftar chokladkalender men chokladen levererar mer än så. En enormt söt mjölkchoklad med godkänd kvalitet. Den känns faktiskt bättre än sina syskon av någon anledning.

En tydlig smak av Ahlgrens bilar finns i de flesta tuggor, men de är lite väl hårda och torra och fastnar därför i tänderna. Den där sockriga, fruktiga och speciella smaken tränger igenom chokladen. De har ju nästan samma effekt som mint, att de osar lite eller vad man kan kalla det för. Som Dextrosol med konstgjord fruktsmak.

Det är synd att bitarna är så hårda. För även om skumgodissmaken sticker ut så får den svårt att blanda sig med chokladsmaken. Till slut kvalar den här varianten in som en av de bättre i serien faktiskt.

Vad kostar Plopp Mjölkchoklad Ahlgrens Bilar och var köper jag den?

Pris ca 15 kr.
Inköpsställe: Coopers Candy, Klippkungen m.fl. OKQ8.
Rekommendation: Som en av de bättre i Plopp-serien så bör du prova den om du gillar någon av de andra.

Betyg 3,5 av 5 sockerbitar.

Plopp med Ahlgrens Bilar

Sockerbitens kamera har gett upp efter 10 års trogen tjänst, detta är sista bilden som den lämnade ifrån sig. Vila i frid. Har någon ett Nikon systemkamerahus till överst är det bara att maila… PS. Här kan ni ana delar av bilar i chokladen.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.