Reese’s Peanut Butter Lovers

Reese's Peanut Butter Lovers

Reese’s har släppt en ny serie som kallas Lovers där den mest lockande är Reese’s Peanut Butter Lovers som äntligen finns i Sverige, hos Coopers Candy.

Det som först sticker ut är den ljusa toppen på godisen, vilken sägs smaka jordnötssmör. Doften håller i alla fall med, då det verkligen osar av sött jordnötssmör.

Den ljusa toppingen är lite grynig och samtidigt enormt smörig, vilket gör att intrycket av hela godisen blir smörigt. Så till den milda grad att det står en upp i halsen med allt smör.

Som vanligt är jordnötssmörsfyllningen salt, söt och krispig med mycket smak. Här briljerar verkligen Reese’s. En genomgående och fin sötma finns på plats. Sött möter salt möter fett.

Det är svårt att säga om denna variant är godare än originalet, men en sak som är säker är att den är sötare och mer smörig än vad man är van vid. Dessutom med mer jordnötssmak. Eftersmaken bjuder även den på en smörinfattad upplevelse.

Vad kostar Reese’s Peanut Butter Lovers och var köper jag den?

Pris ca 20 kr.
Inköpsställe: Coopers Candy (här finns en Coopers Candy rabattkod)
Rekommendation: Ställ ned förväntningarna, men köp ändå.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Peanut Butter Lovers

Ljus topp med smak av jordnötssmör på denna godis.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.