Sockerbiten tipsar – KitKat Apple Pie, Chips Choco m.m.

KitKat Apple Pie

Okej, här kommer nästa inlägg i serien Sockerbiten tipsar, där Sockerbiten i egen hög person försöker förmedla allt nytt kul som finns där ute på nätet att köpa hem. Sådant som någon recension ännu inte hunnit skrivas om eller bara sådant som verkar kul att testa.

KitKat Apple Pie

Denna nyhet har knappt hunnit landa i butikerna i USA än, så har GB Gifts redan fått tag på den. Helt enkelt en KitKat som ska smaka som äppelpaj. Sockerbiten är oerhört sugen på att beställa och testa men vi får se när det sker. Just nu går den att köpa här till det inte så facila priset av 3 pund. Svettigt.

Dr Pepper & Cream Soda i 12-pack

Det har gått att köpa lösa burkar av Dr Pepper & Cream Soda tidigare hos Coopers Candy, men nu kan man äntligen köpa denna goda läsk i ett snyggt 12-pack i Sverige. Även detta gör ni hos Coopers Candy här. Sockerbitens recension hittar ni här.

Chips indränkta i choklad

Taffel Chips Choco är helt enkelt det geniala, chips överdragna med choklad. Tyvärr är det inte ”äkta” chips innanför chokladen. Det är mer som OLW Smash utan majssmaken. Salt och gott är det dock, recension kommer inom kort. Just nu går de att fynda hos Matsmart här till priset 4 för 20 kr!
Recension finns nu här.

Rice Krispies som godis

Hur kul låter inte det? Dessutom finns de nya Rice Krispies Treats Poppers i tre olika smaker här hos Coopers Candy. De kostar hela 79 spänn men verkar kul att testa. Smakerna är Chocolatey, Cookies n’ Creme och Caramel.

Övrigt roligt smått & gott

 

För transparensen; vissa av länkarna ger Sockerbiten en liten provision på eventuella köp ni gör om ni klickar från Sockerbiten. Detta är mycket uppskattat och hjälper till att få denna hobby att gå runt, så stort tack.

Bra att veta: Sockerbiten har testat att handla från samtliga butiker som nämns och det har funkat bra.

Behöver ni en rabattkod? Ibland kan Sockerbiten faktiskt erbjuda det. Kika här för en Partykungen rabattkod, Klippkungen rabattkod eller en Matsmart rabattkod. Hoppas ni hittar något nytt och kul!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.