Sprite Zero Cranberry

Sprite Zero Cranberry

Det är varken första april eller fullmåne. Inte heller är det socker i Sprite Zero Cranberry, men det är dags för ytterligare ett undantag här på Sockerbiten, hoppas det känns okej. Sprite Zero Cranberry marknadsförs hårt just nu så det är väl lika bra att falla för reklamkampanjen och testa.

Läsken doftar syrlig citrus med inslag av hallon och läsken sprakar rejält av kolsyra när den hälls upp. Tyvärr är det som vanligt med sötningsmedlet aspartam, hela läsken förstörs.

Smaken av lime och fejksötma är påtaglig men tranbären hittar jag inte alls, kanske vet jag inte hur bäret bör smaka. En kraftig metallisk bismak finns på grund av aspartamet och gör hela smakupplevelsen avskyvärd. Det är svårt att förstå att någon kan dricka upp en hel flaska av det här kärnkraftsavfallet.

Vad kostar Sprite Zero Cranberry och var köper jag den?

Pris ca 18 kr.
Inköpsställe: Coop. Kolla MatHem.se inom kort.
Rekommendation: Klarar du av artificiella sötningsmedel kanske det är något för dig, annars undvik.

Betyg 1 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.