Swamp Pop Praline Cream Soda

Swamp Pop Praline Cream Soda

Äntligen finns alla Swamp Pops smaker i Sverige tack vare Soda Nation, och nästa att avnjutas är Swamp Pop Praline Cream Soda. Flaskan är overkligt snygg på samma sätt som Swamp Pop Noble Cane Cola är och finläsken från Louisiana lämnar ingen besviken.

Swamp Pop Praline Cream Soda är bärnstensfärgad och lyser nästan upp rummet med sin gyllene aura. Läsken har en enormt bekant arom som är svår att sätta fingrarna på. Kanske är det arraksboll det doftar, blandat med bränd sirap. När ni har provat får ni rätta mig.

Sötman är fantastisk med sådan rundhet som bara rörsocker kan åstadkomma. Dock är sötmanivån hög, likt hos sötsliskigt godis. Swamp Pop Praline Cream Soda smakar en hel del vanilj och lite sirap och honung. Men det smakar även det där svårplacerade bakverket, eller om det är en pralin.

Kolsyrenivån är låg men samtidigt mjuk vilket gör läsken mycket lättdrucken och extra god. Den lätt vuxna arrakssmaken tar bort lite av den där överdriva sötman som vissa cream soda dras med. Sammanfattningsvis går det inte att komma fram till något annat än att Swamp Pop Praline Cream Soda är riktigt, riktigt god.

Vad kostar Swamp Pop Praline Cream Soda och var köper jag den?

Pris ca 26 kr
Inköpsställe: Soda Nation, Södermalm. Öppnar inom kort!
Rekommendation: Häng på låset, köp sedan snarast.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.