Warheads Sour Soda

Warheads Sour Soda

Det sura amerikanska godiset Warheads överraskar och släpper fem smaker läsk i serien Warheads Sour Soda som dessutom grossisten US Grocer varit enormt snabba att ta hem till Sverige. Vi får väl prova alla fem i en recension. Det är bara att scrolla vidare …

 

Warheads Sour! Black Cherry Soda

Black Cherry

Denna läsk är knallröd och doftar som ett surt godispulver, mandelmassa och surt körsbär som skär i näsan. Smaken påminner mest om omoget äpple med en svag ton av körsbär. Visst är den också sur, men inte så tungan krullar sig.

Betyg 2,5 av 5 sockerbitar.

 

Warheads Sour! Watermelon Soda

Watermelon

Denna variant har en fin rosa färg och doftar som fruktig isglass och godis. Smaken är neutralt fruktig och fräsch med en frisk syra. Kolsyran är vass och syran påminner om surt godis.

Betyg 2,5 av 5 sockerbitar.

 

Warheads Sour! Blue Raspberry Soda

Blue Raspberry

Som knallblå spolarvätska i glaset doftar denna läsk syrligt av blåbär och björnbär. Den är lagom sur och passar bra till salt mat. Smaken är frisk av bär och frukt och det passar bra ihop med syran.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.
– Bäst i test.

 

Warheads Sour! Lemon Soda

Lemon

Denna läsk doftar citrus på samma sätt som Dansk Citronvand och det är mysigt. Färgen är ljus men ändå knallgul. Smaken är enormt sur med en tydlig citronsmak. Tungan rullar nästan ihop sig av syran och den lätta bitterheten.

Betyg 2,5 av 5 sockerbitar.
– Surast i test.

 

Warheads Sour! Green Apple Soda

Green Apple

Den sista smaken ut i detta test är slimegrön i färgen och doftar billig äpplejuice och hundmat. Även här påminns man om surt godispulver och omogna äpplen. Ganska tråkig.

Betyg 2,5 av 5 sockerbitar.

Vad kostar Warheads Sour Soda och var köper jag dem?

Pris ca 25 kr.
Inköpsställe: ICA och EKO.
Rekommendation: Ska du bara köpa en, välj Blue Raspberry.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.