Bundaberg Pink Grapefruit

Bundaberg Pink Grapefruit

Bundaberg, å Bundaberg, ni ljuvliga australiensiska bryggare, vi ska se vad ni hittat på denna gång med smaken Bundaberg Pink Grapefruit.

Flaskan är lika fantastisk som doften från den vackert rosagrumliga läsken. Näsan kittlas av både syrliga och beska aromer från grapefrukt och citrus. Den runda och djupa sötman passar fint ihop med den bittra beskan från grapefrukten.

I gommen smakar det nyskuren grapefrukt, på toppen av tungan landar sockerrörssötman och på tungspetsen studsar syran runt. Beskan sitter kvar länge i eftersmaken så man behöver inte tvivla på att Bundaberg Pink Grapefruit innehåller grapefrukt.

Kanske är läsken aningens för bitter ändå, även om sötman är smått episk. Bundaberg Pink Grapefruit är en sådan där läsk som är både vuxen och barnslig på samma gång.

Vad kostar Bundaberg Pink Grapefruit och var köper jag den?

Pris ca 30 kr.
Inköpsställe: The English Shop. Finns även på ICA Aptiten och Medis, 2 för 40 kr.
Rekommendation: Jomenvisst, köp.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

 

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.