Fazer Kina Rispuffar

Fazer Kina Rispuffar

Fazer Kina Rispuffar är senaste godiskorsning från Fazer och i hemlandet Finland går den under det mysiga namnet Suffeli Puffi och har fortfarande det gamla stora formatet.

Chokladkakan har en skrovlig botten som avslöjar vita puffar. Mjölkchokladdoften är påtaglig men bjuder inte på något som avslöjar det extra innehållet.

Chokladen är smörig och söt och fantastisk som vanligt. Rispuffarna tillför inte mycket smak dock. Lite krispighet, seghet och luftighet kanske. Annars känns de mest onödiga. Chokladsmaken är det som dominerar, kanske att den blir en aning mörkare i tonerna på grund av riset.

Tyvärr blir det här inte Fazers bästa kombination. Spontant känns det som att rispuffarna passar mycket bättre med ett tunnare skikt av choklad för att kunna smälta samman på bästa sätt.

Vad kostar Fazer Kina Rispuffar och var köper jag den?

Pris ca 25 kr.
Inköpsställe: Coopers Candy eller Klippkungen (med lite tur finns en Klippkungen rabattkod här).
Rekommendation: Inget att skrika sig hes över.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

Fazer mjölkchoklad med Kina Rispuffar

Så ser Fazer mjölkchoklad med Kina Rispuffar ut inuti.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.