Nöt-Crème Punschrulle

Nöt-Crème Punchrulle

Nöt-Crème Punschrulle är ytterligare ett samarbete mellan Nöt-Crème och Delicato och denna gång slår det väl ut. Pralinerna finns exklusivt hos Hemmakväll från och med 20 augusti bland lösgodiset.

Redan från början känns det här som en kombination som kan funka bra. Det går att ana lite härlig arraksdoft bakom den söta chokladen så förhoppningarna blir höga.

Fyllningen ska visa sig vara sådär fint grynig som den är i en Delicato-dammsugare. Det är riktigt skönt att konsistensen blev rätt, även om den kanske är lite krämigare. Ändå känns det som den kommer direkt från Delicato-fabriken. Bra jobbat.

Smaken känner vi igen också med tydliga inslag av punsch tillsammans med sötman från kaksmulor och en god smörighet. Fyllningen är alldeles lagom fet och söt. Man saknar faktiskt marsipanen lite, men gillar du inte marsipan är detta något för dig.

Det yttre lagret av söt mjölkchoklad är lite väl tjockt och svårsmält dock, men det funkar helt okej ihop med fyllningen. Som ytterkanterna på en dammsugare hos det lokala kondiset.

Vad kostar Nöt-Crème Punschrulle och var köper jag dem?

Pris ca 5 kr.
Inköpsställe: Hemmakväll från 20/8.
Rekommendation: Helt klart den bästa bollen så här långt vilket betyder ett givet köp. Bonus om du alltid har drömt om en dammsugare utan marsipan.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Nöt-Crème Delicato Punschrulle

Nöt-Crème Delicato Punschrulle är ett riktigt lyckat samarbete! Tyvärr har Sockerbitens kamera gett upp, så för tillfället får ni stå ut med lite tråkigare bilder, men de borde funka.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.