Tesla rabattkod

Med en Tesla rabattkod får du hela 2500 kr rabatt på en ny bil. Du hittar även äldre koder här som du kan testa.

Få 2500 kr rabatt på en ny Tesla:

andreas59617

AKTIVERA RABATT →

Gäller tillsvidare.
* Om det är en exklusiv rabattkod får den inte återpubliceras utan butikens eller Sockerbitens tillstånd.

Mer om Tesla

Tesla rabattkodOkej, Tesla är inte något ät- eller drickbart. Men det är ett trevligt sätt att transportera sig till butikerna där det roligaste godiset och läsken finns. Som Soda Nation till exempel. Dessutom är det miljövänligt och kostnadseffektivt. Driftkostnaden är låg så resten kan läggas på godis, glass och läsk.

Tesla har just nu fyra modeller att välja på, men snart kommer Cybertruck och Roadster. Model 3 är den billigaste och mest privärda. Model Y är den mest populära.

Om man ber en säljare beskriva de olika modellerna skulle det kunna låta såhär;

Först ut har vi Tesla Model S. Den här bilen är som en raket, fast utan astronauter ombord. Med sina kraftfulla eldrevna motorer kan den accelerera från 0 till 100 på nolltid, och det utan en droppe bensin i sikte. Så om du någonsin har drömt om att känna dig som en rymdfarare på vägen till jobbet, är Model S bilen för dig.

Men vänta, det blir bättre! Tesla Model 3 är som den coola lillasystern till Model S. Den är mer kompakt och prisvärd, men förlorar inte i prestanda. Den är perfekt för dig som vill ha Teslas teknik och stil, men utan att spränga banken. Plus, den har så mycket bagageutrymme att du kan packa med dig allt du behöver för en weekendutflykt – inklusive din samling av SpaceX-memorabilia!

Och vad sägs om Tesla Model X? Den här SUV:en är som en transformer, fast i bilform. Med sina framdörrar som öppnas uppåt ser du ut som en riktig framtidsmänniska när du kliver ur den. Och tack vare Teslas autopilot kan du låta bilen sköta körningen medan du bara lutar dig tillbaka och känner dig som en riktig boss. Kom ihåg att det fortfarande är viktigt att hålla ögonen på vägen, men det är svårt när du har så många coola teknikprylar att leka med!

Slutligen har vi Tesla Model Y. Den här bilen är som en kombination av Model 3 och Model X, som om de hade fått en bebis tillsammans. Den har samma snitsiga stil som Model 3, men med en högre sittposition och mer utrymme som Model X. Det är som att ha det bästa av två världar, och du kan köra runt med stil och bekvämlighet samtidigt.

Så, oavsett om du vill känna dig som en rymdresenär, en framtidens hjälte eller bara en miljövänlig bilist, så har Tesla en bilmodell som passar dig. Ta en provtur och upplev framtidens körning idag – du kommer inte att ångra dig! Tesla, de tar bilåkandet till en ny, elektrisk nivå och gör det med en dos av sci-fi-stil och mycket glimt i ögat.

 

Model Y

Köp en Tesla Model Y med 2500 kronor rabatt.

Hitta en äldre Tesla rabattkod

Ibland kan en äldre rabattkod fungera hos Tesla, då de ändrar i sitt rekommendationsprogram emellanåt. Alltså är det är något bör provas när du behöver en ny bil. Därför samlar Sockerbiten dessa koder här om du vill ge dem en chans och förhoppningsvis spara tusenlappar.

ErbjudandeGiltig tillKod
2500 kr rabatt på alla modeller 2024Tillsvidareandreas59617
5000 kr rabatt på alla modeller 202330/11-23andreas59617

Så använder du en Tesla rabattkod

Klicka på knappen/länken ovan så kommer du  till en beställningssida där du kan beställa en Tesla med rabatt. Du kan även ange referenskoden vid din beställning.

Rabatt på Tesla

Vanliga frågor

  • Vilka Tesla rabattkoder fungerar just nu?

    Just nu har Sockerbiten dessa erbjudanden från Tesla:

  • Vilket är det bästa erbjudandet Sockerbiten har hos Tesla?

    Under 2023 får du 2500 kr rabatt på alla modeller. Model 3, Model Y, Model S och Model X. Det är bara  att välja och vraka.
  • Hur kontaktar jag Tesla?

Sockerbitens omdöme om Tesla

Tesla Model 3 är en fantastisk bil på många sätt. Otrolig acceleration. Trevlig autopilot. Bra ljudsystem. Ekonomisk driftkostnad. Man sitter bekvämt, men bilen är lite stötig och en hel den vägbuller kan höras. Autopiloten kan vara lite aggressiv ibland. Att glida fram ljudlöst är underbart och att bilen uppdateras konstant via Wi-Fi är guld värt. Navigeringen funkar fint och kan guida dig enkelt till godis- och läskbutiker var du än är. Service bokas enkelt i appen och sker hemma hos dig. Sjukt smidigt. Bra att för att styra värme och laddning är det också.

Betyg 4,5 av 5 sockerbitar.