Sockerbiten tipsar – Jul med Milka, Oreo & Marabou

Sockerbiten tipsar

Marabou Oreo Calendar är bara en av alla Oreo-julklappar

Okej, håll i hatten för i år blir det extra mycket Oreo-choklad att testa. Marabou Oreo Calendar är tillbaka i år och finns både hos Partykungen och Klippkungen. Kungligt men ganska dyr. Ni får njuta hela vägen fram till jul dock av Oreo och hasselnötsfyllda chokladpraliner.

Hos Klippkungen hittar vi dessutom Milka Oreo White Choco jultomte, Milka Oreo Box, Milka Oreo Calendar, och Marabou Oreo Snowballs som gör comeback i år. Coopers Candy har lyckats få tag i den nya chokladkakan Cadbury White Oreo. Det blir helt enkelt en lycklig jul för er alla som älskar Oreo-blandningar.

Refreshers Choos & Milkybar Mix Ups är underbara nyheter

Några av alla godisar som inte Sockerbiten har hunnit skriva recensioner om är de underbart sega, fruktiga och sötsyrliga godisarna Refreshers Choos som även är lätt pudrade med socker. De är perfekta att äta växelvis med de små söta chokladknapparna Milkybar Mix Ups som bjuder på fylld vit choklad och mjölkchoklad i ett gott och smidigt format. Båda finns hos Coopers Candy. Passa på innan de är slut!

Marabou Treats Hazelnut & Cream och Fazer Apelsinkrokant

Hos Godis247.se i Finland finns roliga finska nyheter till julen. En av dem är förra årets Marabou Treats-praliner i en ny smak, nämligen Marabou Treats Hazelnut & Cream. Den nya chokladkakan Fazer Apelsinkrokant finns också att inhandla tillsammans med alla andra finska Fazer-nyheter. Kan bli en rejäl beställning om man gillar nyheter.

Övrigt roligt smått & gott

 

För transparensen; vissa av länkarna ger Sockerbiten en liten provision på eventuella köp ni gör om ni klickar från Sockerbiten. Detta är mycket uppskattat och hjälper till att få denna hobby att gå runt, så stort tack för det!

Bra att veta: Sockerbiten har testat att handla från samtliga butiker som länkas och det har fungerat smidigt och enkelt.

Behöver du en rabattkod när du ska beställa något av ovan? Sockerbiten kan hjälpa dig med det ibland. Du kan hitta bland annat en Partykungen rabattkod, Klippkungen rabattkod och en Coopers Candy rabattkod i menyn under rabattkoder.

Hoppas ni hittar någon ny favorit redan innan jul!

 

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.