Ben & Jerry’s Netflix & Chilll’d

Ben & Jerry’s Netflix & Chilll'd

Ben & Jerry’s Netflix & Chilll’d utannonserades för länge sedan men det är först efter rekordlång längtan den snart landar hos Hemmakväll, som säljer den exklusivt ända fram till hösten. Glassen beskrivs som något så underbart som:

Peanut Butter Ice Cream with Sweet & Salty Pretzel Swirls & Brownie Pieces

Glassbasen bjuder på en alldeles underbar smak och doft av jordnötssmör. Genom hela glassen finns nötiga och salta gryn som faktiskt förhöjer upplevelsen. Den feta, salta och söta smaken av jordnötssmör sitter verkligen som en smäck.

Konsistensen är härligt seg och det blir bara bättre av de rejäla bitarna av brownie och rippeln av kringelsmulor som finns genom hela glassen. Rippeln smakar salt och sött, nästan som kolasås med krossade saltkringlor.

Brownien bygger på mörk choklad och kakao och dess kletiga och smöriga uppenbarelse smeker smaklökarna. Den funkar riktigt bra ihop med övrigt innehåll också.

Sammanfattningsvis är hela glassen fantastiskt seg, salt och söt. Mixen är perfekt och kvaliteten på jordnötssmörssmaken är hög. Det är svårt att se vad man kunde göra bättre i denna smak. Förutom att göra burken större då. Och att ha lite mer kolasås.

Vad kostar Ben & Jerry’s Netflix & Chilll’d och var köper jag den?

Pris ca 55 kr.
Inköpsställe: Hemmakväll (från och med 14 maj). MatHem.se har fått in den nu.
Rekommendation: Spring, håll säkerhetsavstånd i kön, köp!

Betyg 4,5 av 5 sockerbitar.

Ben Jerry’s Netflix & Chill

Den ser inte mycket ut för världen, men den är fullpackad med underbara smaker.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.