Bubs Tomteskallar

Bubs Tomteskallar

Bubs Tomteskallar med smak av julmust och hallonknäck är för knäppt för att inte testa, eller hur? Sockerbiten är inte känd för att prova mycket skumgodis, men ingen regel utan undantag.

De makabra tingestarna doftar skumsvampar med inslag av lakrits och syra. Dessutom är de nästan overkligt sega, antingen för att de är så färska eller av alla konstiga ingredienser. De är ju trots allt vaxade!?

Hallonknäcken är först syrlig för att sedan övergå i en kolasmakande sirapston. Julmusten smakar som syrlig must med en känsla av öl. Dessutom är inbillningen av kolsyra påtaglig.

Bubs Tomteskallar känns som att de bygger på samma fruktiga bas med små variationer där hallonknäcken presterar bäst i test. Sammanfattningsvis är de mycket söta, imponerande sega och förmedlar känslan av att vara oerhört onyttiga för alla inblandade kroppsdelar och organ.

Vilket annat skum- eller gelégodis borde Sockerbiten prova? Kommentarerna står till förfogande.

Vad kostar Bubs Tomteskallar och var köper jag dem?

Pris ca 15 kr.
Inköpsställe: Hemköp Farsta.
Rekommendation: En two-face-döskalle med tomteluva skadar väl aldrig, eller?

Betyg 2,5 av 5 sockerbitar.

Skumgodis

Bubs Tomteskallar är ganska makabert ändå.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.