Choc White Oreo

Choc White Oreo

Gästblogg

För inte så länge sedan så recenserade jag oreokakor indränkta i mjölkchoklad och nu tar jag mig en titt på den med vit choklad, Choc White Oreo. Öppnar de dubbelförpackade kakorna och det luktar inte så mycket som det brukar om vit choklad. Men faktum är att den här versionen är riktigt bra. Chokladen är gräddig och nästan lite åt yoghurthållet. Kexet i mitten tar liksom udden av den värsta sötsmaken som vit choklad normalt sätt har. Det blir en mer sammanhållen smak. Dessutom kan man med lätthet härleda kakan till sin systerprodukt. Men fortfarande, om jag måste välja, så tar jag mjölkchokladvarianten. En personlig preferens måste jag erkänna, men är du ett fan av vit choklad får du bara inte missa Choc White Oreo.

Vad kostar Choc White Oreo och var köper jag dem?

Pris 3 euro.
Inköpsställe; Spar livs Mallorca.

Betyg 4,5 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.