Fazer Winter Edition Almonds & Cranberries

Fazer Winter Edition

Almonds & Cranberries with Christmas Spices in Milk Chocolate

Fazer Winter Edition Almonds & Cranberries fanns redan förra året men nu står Sockerbiten redo att recensera. Chokladkakan doftar av julkryddor och bjuder på konsistensbrytningar i form av sega bär och mjuka nötter tillsammans med fet choklad. Tranbären smakar syrligt och går fint ihop med chokladen. Nötterna tillför inte mycket smakmässigt, istället är det alla kryddor som står för fiolerna.

Likt pepparkaka med glögg och russin ger Fazer Winter Edition Almonds & Cranberries känslan av jul. Som alltid är mjölkchokladen från Fazer riktig god med lagom sötma. Dock är utblandningen av innehållet ganska ojämn, men ändå har det inte snålats på kryddor, nötter och bär. Och visst skulle nog Fazer Winter Edition Almonds & Cranberries passa bra som extra energi när du är på lägerskola och ska vandra över höga fjäll.

Vad kostar Fazer Winter Edition Almonds & Cranberries och var köper jag den?

Pris ca 20 kr.
Inköpsställe: MatHem.se
Rekommendation: Gillar du julkryddor så slå till.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

Bitar av julchoklad

Såhär ser Fazer Winter Edition Almonds & Cranberries ut i all sin prakt när bitarna brutits upp.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.