Gott & Blandat Fruktsallad

Gott & Blandat Fruktsallad

Gott & Blandat Fruktsallad är en av sommarens nyheter från Malaco. En nyhet som är täckt av ett syrligt lager pulver som lägger sig likt byggdamm överallt i bostaden och på dina kläder. Samma pulverskikt gör det svårt att urskilja färgerna på varje godisbit, istället får man gå efter form om man vill rikta in sig på någon speciell favorit. Gott & Blandat Fruktsallad bjuder på flera olika sorters godisbitar med skillnad i både smak och konsistens. Vissa är riktigt hårda medan andra är sega så det förslår.

Gott & Blandat Fruktsallad har en bredd i smakerna, från körsbär till ananas. Körsbärsbitarna smakar läsk och persikorna är av klassiskt lösgodissnitt. Sötman är skön men bygger inte på kvalitetssocker direkt. Smakerna skiljer sig också åt vad gäller nivån av syrlighet, vilket är trevligt.

Tyvärr är vissa bitar i Gott & Blandat Fruktsallad överrepresenterade till antalet och det är svårt att hitta den rätta balansen när man ska dela upp en näve. Gott & Blandat Fruktsallad innebär en stor skillnad mot originalet men är tyvärr inte bättre, även om det är en reko påse.

Vad kostar Gott & Blandat Fruktsallad och var köper jag den?

Pris ca 18 kr.
Inköpsställe: Snart på MatHem.se
Rekommendation: Gå med originalet.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.