Häagen-Dazs Limited Edition Strawberries & Cream

Häagen-Dazs Limited Edition Strawberries & Cream

Häagen-Dazs har tillsammans med Björn Borg tagit fram en specialvariant av Strawberries & Cream på pinne, som helt enkelt heter Häagen-Dazs Limited Edition Strawberries & Cream. Gratis var den dessutom när den delades ut på NK i Stockholm tidigt i september.

Glassen är stilig med en vågig form. Ytterst finns ett tunt och lite mörkare lager av choklad som passar fantastiskt fint ihop med glassbasen. Glassen är gräddig och smakar nästan jordgubbscheesecake i grunden, utblandat med lite sylt.

Chokladen är lite bitter och salt med mycket kakaosmak. Sylten bjuder på en koncentration av söta stänk och kombinationen med chokladen blir både god, fräsch och lite lyxig. Häagen-Dazs Limited Edition Strawberries & Cream är som när sommaren möter hösten.

Vad kostar Häagen-Dazs Limited Edition Strawberries & Cream och var köper jag den?

Pris 0 kr.
Inköpsställe: NK Stockholm, 3-5 september.
Rekommendation: Börjar den säljas, prova om det är något för dig.

Betyg 3,5 av 5 sockerbitar.

Glasspinne

Glass i stora lass!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.