Marabou Oreo Treats

Marabou Oreo Treats

Marabou Oreo Treats är syskon till Marabou Daim Treats och den pralin som känns alldeles för uppenbar. Smaken påminner också oerhört mycket om Marabou Oreo Bar.

Förpackningen vecklar ut sig till en skål när man öppnar den, vilket är fiffigt, men nästan omöjlig att stänga igen. Vi får anta att det är meningen att man ska äta upp allt i en sittning.

Pralinerna doftar Oreo och söt choklad och omsluts av ett omslagspapper med billig känsla. Chokladlagret är tjockt och sockersött. Innanför väntar en ljus massa med en del kaksmulor.

Visuellt blir det inbjudande att dela en pralin på mitten. Då syns det också att fyllningen inte ens är i närheten av att fylla hela kulan.

Fyllningen smakar mycket vanilj och har krisp som smakar kakao. Allt är smörigt och fett och hasselnöten försvinner helt ur smakbilden. Vaniljen tar istället över. Även om det är gott så är det också en väldigt väntad smak.

Gillar du socker, fett och Oreo så kan detta vara något för dig.

Uppdatering 3/2-22: Nu finns de i påse i Sverige!

Vad kostar Marabou Oreo Treats och var köper jag den?

Pris ca 30 kr.
Inköpsställe: Godis247.se. Svensk variant hos Klippkungen.
Rekommendation: Gillar du Marabou Oreo sedan tidigare funkar denna också.

Betyg 3,5 av 5 sockerbitar.

Marabou Oreo

Lite snålt med fyllning, men den smakar mycket Oreo.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.