Marabou Smoothie Roll Mango & Banana

Marabou Smoothie Roll Mango & Banana

Marabou Smoothie Roll Mango & Banana når inte riktigt upp till sitt syskon Marabou Smoothie Roll Passionfruit & Strawberry, men det är inte långt ifrån. På samma manér kombineras syrlighet med sötma på ett skönt sätt. Lika kladdig blir man om fingrarna. Marabou Smoothie Roll Mango & Banana doftar syrlig fruktchoklad och är enormt söt och fet. Dess syrliga inre är en lättrinnande smet av fruktsmaker.

Den söta mjölkchokladen utgör en tjock vägg åt kärnan som mest smakar mango. En lättnadens suck kan dras när banansmaken lyser med sin frånvaro. Det är lätt att sluka flera bitar av Marabou Smoothie Roll Mango & Banana även om de gärna hade fått vara fyllda till bredden med syrlig fruktsmet. Återigen, Smoothie roll är som en billig variant av en fin pralin.

Vad kostar Marabou Smoothie Roll Mango & Banana och var köper jag den?

Pris ca 15 kr.
Inköpsställe: Coop, T-Centralen. Snart MatHem.se.
Rekommendation: Ska du bara köpa en Smoothie roll, välj den andra.

Betyg 3,75 av 5 sockerbitar.

Smoothie roll fyllning

Fyllningen i Marabou Smoothie Roll Mango & Banana rinner gärna ut på dina fingrar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.