Mars Choc Brownie

Mars Choc Brownie

Mars Choc Brownie är senaste nytt i Storbritannien och vi kan bara hoppas att den kommer hit, för detta är en riktig hit. Kan den till och med slå favoriten Mars Mandel?

Mars Choc Brownie doftar två sorters choklad, både mörk och ljus. När man tar första tuggan förstår man varför. Här blandas seg och smörig browniedeg med mjölkchoklad.

Den smöriga chokladsmaken är en korsning av kladdkaka och brownie med en alldeles underbar seg konsistens. Lite salt finns på plats så att en ton av chokladkola framträder. Sötman är ljuvlig tillsammans med en hint av kaffe.

Mars Choc Brownie är onekligen en söt chokladbomb med den perfekta mixen mellan olika konsistenser och smaker som balanserar på en tunn tråd. Kom till Sverige nu skanderar Sockerbiten hela vägen till tandläkaren.

Vad kostar Mars Choc Brownie och var köper jag den?

Pris ca 20 kr.
Inköpställe:  usagodis.se.
Rekommendation: Kommer du åt, köp!

Betyg 5 av 5 sockerbitar.

Chokladgodis

Mums, choklad med choklad!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.