McVitie’s Flipz Milk Chocolate Covered Pretzels

McVitie's Flipz Milk Chocolate Covered Pretzels

McVitie’s Flipz Milk Chocolate Covered Pretzels lockar ändå lite i kakhyllan. Det borde ju rimligen bli salt och sött när man tar en kringla och doppar den i choklad.

Påsen öppnas och ut trillar tråkigt matta och lätta chokladkringlor. Det ser nästan ut som att de är temperaturskadade. Till råga på allt doftar de också som en billig chokladkalender.

Kringlan är extremt torr och luftig och dessutom smaklös. Som papper omsluten av dålig mjölkchoklad. Ibland kommer salta stänk, men det är ytterst sällan tyvärr.

Chokladen är söt och fet men det enda positiva som finns är de små kornen av salt som fastnar i tänderna och förbättrar sötman. Här fanns potential men istället blev det otroligt tråkiga godisbitar, eller om de klassas som kex vilket McVitie’s ju brukar göra helt okej.

Vad kostar McVitie’s Flipz Milk Chocolate Covered Pretzels och var köper jag dem?

Pris ca 20 kr.
Inköpsställe: Nya Pulsen. Finns att bevaka hos Coopers Candy.
Rekommendation: Lägg tillbaka dem i hyllan innan du går till kassan.

Betyg 1 av 5 sockerbitar.

Flipz Milk Chocolate Covered Pretzels

Chokladdoppade kringlor kan se ut såhär. Ganska tråkiga med andra ord.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.