Milka Oreo Sandwich

Milka Oreo Sandwich

Milka spottar ur sig chokladkakor i samma takt som Zlatan gör reklamsamarbeten, de flesta är dessutom ungefär lika ointressanta, men Milka Oreo Sandwich sticker ändå ut.

Små söta Oreokakor som omsluter chokladkakan är ändå lite roligt. Ovan och under chokladen finns små kex fastlimmade och tillsammans skapar de en enhet. Det hela påminner en del om Marabou Salty Crackers och frågan är väl när Milka Oreo Sandwich kommer under Marabou-flagg.

Chokladkakan doftar kakao och Oreokexen är oerhört krispiga. Chokladen är Milka-god och under det övre kexet finns även Oreo-fyllning i form av en vit vaniljkräm. Tillsammans smakar det onekligen Oreo, och mjölkchoklad förstås. Enormt sött och minimalt salt. Ganska gott faktiskt för att vara en Oreo-korsningsprodukt.

Konceptet är kul och Milka Oreo Sandwich kommer nog gå hem i stugorna.

Uppdatering 19/8-20: Det blev som Sockerbiten förutspådde, nu finns Marabou Oreo Sandwich ute i Sverige.

Vad kostar Milka Oreo Sandwich och var köper jag den?

Pris ca 13 kr.
Inköpsställe: EGs Fyndmarknad.
Rekommendation: Finns de kvar, köp en. Annars vänta två veckor.

Betyg 4 av 5 sockerbitar

Oreo

Se så söta de är, mini-Oreos.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.