Milka Popcorn

Milka Popcorn

Milka Popcorn kanske inte innehåller ett uns av riktiga popcorn men de oväntat stora godisbitarna är galet goda ändå. Krispigheten är enorm och fyllningen klänger sig fast med näbbar och klor i tänderna. Med Milka Popcorn får du vara beredd på att borsta tänderna en extra gång.

Chokladöverdraget är sött och vad som göms inuti är kan närmast liknas vid en seg massa av kanderade popcorn. Smaken av knäck och kola kombineras med lite sälta och popcornsmak. Den kritvita fyllningen i Milka Popcorn är seg och knastrig att tugga på, riktigt härligt. Kolasmaken transporteras in i chokladen och smälter samman till en fin enhet.

Sötman är sirapssöt och bränd. Milka Popcorn smular delvis som riktiga popcorn så känslan finns där emellanåt. Även om sältan gärna fått tagit mer plats. Det är dock svårt att sluta äta Milka Popcorn då de är galet goda. Men när över- och underkäken klibbat ihop tar det till slut stopp.

Vad kostar Milka Popcorn och var köper jag dem?

Pris 20 kr.
Inköpsställe; godisbolaget.com Segeltorp.
Rekommendation: Kommer du över en påse, köp.

Betyg 4,5 av 5 sockerbitar.

Milka Popcorn på en skärbräda

Detta är vad du kan vänta dig. Rent visuellt.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.