Nyhet: Ben & Jerry’s Moo-phoria Poppin’ Popcorn och GB Fikaglass Blåbärsmuffins

Moo-phoria poppin popcorn

Nu börjar glassveckor i frysdiskarna ute i landet. Nyheter lanseras på bred front och den nya glassen Sockerbiten berättat om tidigare, Ben & Jerry’s Cone Together finns redan i butik. Dessutom överraskas vi med den nya lågkaloriglassen Ben & Jerry’s Moo-Phoria Poppin’ Popcorn som också redan går att köpa.

I glassen hittar vi chokladöverdragna popcorn och en virvel av salt karamellsås. Låter mycket lovande, eftersom förra årets smak Ben & Jerry’s Moophoria Caramel Cookie Fix var en riktig höjdare. Burken innehåller 465 ml och kostar cirka 55 kronor.

Från GB kommer en ny, fjärde, smak i Fikaglass-serien, en serie som tyvärr inte var mycket att hänga i julgranen. Den nya smaken heter Blåbärsmuffins och bjuder på muffinsbitar och blåbärssås i en glassbas med smak av sockerkaka. Det blir spännande att testa. Burken är på 480 ml och kostar cirka 40 kronor.

Båda glassarna kan redan nu beställas hos bland annat MatHem.se och självklart kommer recensioner här inom kort. Håll utkik.

GB släpper också en helt ny serie med veganska glassar och Fazer släpper nya pinnglassar, mer om dem inom kort här på Sockerbiten!

Uppdatering 2/4-20: Läs recensionen av GB Fikaglass Blåbärsmuffins och Ben & Jerry’s Moo-Phoria Poppin’ Popcorn.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.