SIA Glass Popcorn BryntSmör

SIA Glass Popcorn BryntSmör

SIA Glass Popcorn BryntSmör är bara en av alla nyheter från glassfabriken i Skåne Halland som släppts nyligen. Men helt klart den mest intressanta.

Glassen doftar härligt av smörig kolasås. En kolasås som är seg och fin men lite ojämnt fördelad i glassen. Tur då att mängden är oväntad riklig så att varje tugga blir angenäm. Smaken på kolasåsen är mycket god men det brynta smöret är svårt att hitta.

Glassbasen är oerhört gräddig och fluffig och smakar lite vanilj. Man kan också hitta hårda bitar av något som smakar knäck, blandat med popcorn med en bränd ton. Dessa bitar fastnar såklart ordentligt i tänderna.

Sammantaget är det en riktigt god glass men man undrar var popcornen och smöret tagit vägen. Och konsistensen på glassen gör att munkänslan blir mättad snabbt.

Vad kostar SIA Glass Popcorn BryntSmör och var köper jag den?

Pris ca 25 kr.
Inköpsställe: Mathem, ICA m.fl.
Rekommendation: Älskar du kolasås och knäck är detta något för dig.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

SIA Glass med Popcorn och Brynt Smör

SIA Glass med Popcorn och Brynt Smör ser ut så.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.