Snickers Almonds Ice Cream

Snickers Almonds Ice Cream

Snickers Almonds Ice Cream är ett stycke glass med perfekt storlek och smak. I alla fall om du planerar att smygäta lite direkt ut frysen. Enda beviset efteråt är lite papper och chokladfläckar.

Glassen doftar choklad och mandel och ser på utsidan ut som en vanlig Snickersgodis. Men när du håller i den blir du kall om fingertopparna. Chokladöverdraget är tunt och gott och döljer ett rejält lager med kolasås, grovt hackade mandlar och vaniljglass. Kolasåsen är seg och brännande söt på ett härligt sätt. Mandlarna ger även glassen smak av mandelmassa och kombinationen med choklad och kola är fantastisk.

Balansen mellan beståndsdelarna i Snickers Almonds Ice Cream är väl avvägd. Fet choklad blandas med söt kola, gräddig glass och halvmjuka mandlar på ett fint sätt. Det är dock svårt att avgöra om Snickers Almonds Ice Cream är godare än Snickers original i glassform.

Vad kostar Snickers Almonds Ice Cream och var köper jag den?

Pris ca 32 kr.
Inköpsställe: MatHem.se
Rekommendation: Alltid bra att ha i frysen.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Glass skuren på mitten

Såhär ser Snickers Almonds Ice Cream ut när du delar den på mitten. Aptitligt!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.