Snickers Espresso

Snickers Espresso

Snickers har kommit i tre nya skepnader i USA, där Snickers Espresso är den enda som hittills hittat till svenska butiker. De andra smakerna är Salty & Sweet och Fiery.

Aromen av kaffe är påtaglig i Snickers Espresso och det ska visa sig att den är oväntat god för att vara smaksatt med kaffe. En skön sälta finns på plats och tillsammans med den härligt sega konsistensen blir det ljuvligt.

Nötterna är ganska mjuka och lagret av choklad som omsluter det hela är sött, smörigt och fett. Sötman är fin och balansen mellan kola och kaffe är bra. Kaffesmaken är mörk men ändå inte intensiv.

Även någon som inte gillar kaffe, läs Sockerbiten, kan också njuta av Snickers Espresso. Den sammantagna känslan är att en vanlig Snickers har doppats i en kopp kaffe och sedan har den fått rinna av ganska ordentligt.

Vad kostar Snickers Espresso och var köper jag den?

Pris ca 20 kr.
Inköpsställe: Coopers Candy
Rekommendation: Ta en påtår!

Betyg 4 av 5 sockerbitar

Chokladbit

Nötter och kola och nougat!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.