Snickers Peanut Butter Crisper

Snickers Peanut Butter Crisper

Mer jordnötssmör åt folket, det verkar Snickers Peanut Butter Crisper hålla med om i alla fall. Denna nyhet innehåller fyra rejäla men perfekta kvadrater av gudomligt godis. Smidigt om man vill smygäta i köket när barnen kollar Bolibompa.

Snickers Peanut Butter Crisper är oväntat sega och tillsammans med ett skönt krisp och fet choklad blir konsistensen mumsig. Även om det gärna hade fått vara mer jordnötssmör och mindre krisp för att nå full pott.

Snickers Peanut Butter Crisper smakar mycket jordnötssmör och doftar av densamma. Tillsammans med en underbar smak av kola och salt blir det succé för smaklökarna. Sötman är enorm och smakar mycket sirap i vanlig ordning hos amerikanskt godis.

Krispet är torrt och smakar inte särskilt mycket, men det gör ingenting då resterande ingredienser smälter ihop till en skönt seg massa. Snickers Peanut Butter Crisper är inget revolutionerande godis men likt förbannat är det väldigt gott. Salt, sött och segt. Skulle troligtvis dessutom godkännas av den mysiga Chips&Chokladbloggen.

Vad kostar Snickers Peanut Butter Crisper och var köper jag den?

Pris ca 30 kr.
Inköpsställe: usagodis.se
Rekommendation: Köp. Köp! Köööööp!

Betyg 4,5 av 5 sockerbitar.

Choklad, snickers

Fina lager i Snickers Peanut Butter Crisper!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.