Toffifee Coconut

Toffifee Coconut

Toffifee hoppar på tåget med att förnya sin produkt med jämna mellanrum och senast ut är Toffifee Coconut. Toffifee Cocoa Intense var ju en succé, så trots att det denna gång handlar om kokos är förväntningarna någorlunda höga.

För det första ser de nästan lite läskiga ut med sin kritvita fyllning som gör att de påminner om ett öga till Halloween. En tydlig och till på gränsen oroande doft av kokos bjuds vi sedan på.

Som vanligt finns en skön seghet i kolan och en viss krispighet i nöten. Kolasmaken är riktigt god men smaken av kokos blir lite väl mycket. Man får känslan av kokosolja eller solkräm vilket inte är så angenämt.

Även om det låter gott att doppa en kokosboll i kolasås, så kommer det inte funka om kokosen tar över för mycket. Men älskar du kokos över allt annat är detta något för dig.

Vad kostar Toffifee Coconut och var köper jag dem?

Pris ca 29 kr.
Inköpsställe: Coopers Candy och Godis247.se och Partykungen med en Partykungen rabattkod.
Rekommendation: Endast för kokoskonnässören. 

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

Toffifee med smak av Coconut

Så läskig ser den ut. Ögat stirrar på dig.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.