Twix Triple Chocolate

Twix Triple Chocolate

Twix Triple Chocolate utlovar mycket choklad, inte mindre än tre lager. Förutom chokladöverdraget har även kexet och kolasåsen förärats med chokladsmak.

Godisen doftar verkligen choklad och kakao, nästan som en Oreo. Dessutom varierar alla sorters choklad som används, från mörk via mjölkchoklad till spetsad kolasås.

Kolan är smörig och god med inslag av choklad. Den påminner ganska mycket om McDonalds chokladsås faktiskt och det är ett bra betyg. Konsistensen är härligt seg och alldeles lagom kladdig för att passa ihop med chokladöverdraget och kexet.

Kexet bjuder också på lite mörk chokladsmak med kakao och torrt krisp. Mjölkchokladen som omsluter hela paketet är lika söt som vanligt. Mixen av alla sorters choklad blir riktigt god och den känns nästan fräsch. Lite semi-mörk chokladkänsla.

Sötman är ljuvlig och den är väl avstämd med alla andra smaker. Det här är onekligen en bra variant på Twix och det blir extra roligt när de blandat in en perfekt mängd choklad även i kolasåsen.

Vad kostar Twix Triple Chocolate och var köper jag den?

Pris ca 20 kr.
Inköpsställe: Coopers Candy
Rekommendation: Gillar du McDonalds chokladsås är detta något för dig!

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Twix med Triple Chocolate

Tre gånger choklad var det här!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.