Ahlgrens Bilar Radiobilar

Ahlgrens Bilar Radiobilar

Nu när vi är mitt i en pandemi och inte får gå på tivoli, kanske Ahlgrens Bilar Radiobilar kan stilla suget av sockervadd, popcorn och cola? För det är precis vad de små radiobilarna ska smaka. Dessutom påstås de vara krocksäkra tivolismaker.

I påsen finns tre färger på söta små skumradiobilar; rosa, vit och beigebrun. Drar man ett djupt andetag nere i den öppna påsen får man känslan av ett sommarvarmt tivoli med dofter av cola och snask.

Den vita bilen är verkligen anonym i smaken. Den påminner om lösgodiset sockerbit och smakar mest vanilj och socker. Den doftar dock lite som popcorn.

Kör vi vidare kommer vi till den beigebruna bilen som smakar tydligt av syrlig cola. Som en blandning av isglass, billig läsk och gelégodis.

Den sista bilen är också den bästa. En rosa radiobil styr runt över tungan och bjuder på en fruktig och söt smak av sockervadd som dessutom är rund och fyllig i tonerna.

Vad kostar Ahlgrens Bilar Radiobilar och var köper jag dem?

Pris ca 16 kr.
Inköpsställe: Circle K. Från vecka 7 hos Coopers Candy, Partykungen, Klippkungen m.fl.
Rekommendation: Kul variant, men kanske inte i längden.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

P.S. Är du i behov en riktig bil att handla godis med, kan just nu du få en Tesla rabattkod här.

Ahlgrens Bilar som Radiobilar

Tre smaker, tre färger. Kan ni gissa vilken som smakar vad innan ni läst recensionen?

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.