Ballerina Dubbelicious Mjölkchoklad & Hallon

Ballerina Bubblicious förpackning

Ballerina tar steget och blir Sveriges svar på Oreo med dubbel fyllning i och med Ballerina Dubbelicious Mjölkchoklad & Hallon. Direkt ser man att kakorna är fyllda rejält med en ojämn klick smet. Rosa och brun fyllning är spritsad mellan två ganska smaklösa kex.

Ballerina Dubbelicious Mjölkchoklad & Hallon doftar vanilj och hallon och bjuder på glasskänsla i de första tuggorna tack vare den syrliga och söta fyllningen. Kexet smakar lite choklad och är krispigt och torrt. Hallonsmeten är emellanåt lite syrlig, men mest söt av strösocker. Chokladsmeten smakar svagt av mjölkchoklad och dess lätta beska går fint ihop med hallonets syra och bjuder på en bra balans. Dock är syrligheten i Ballerina Dubbelicious Mjölkchoklad & Hallon konstgjort och kittlar aningen länge på tungspetsen.

Ballerina Dubbelicious Mjölkchoklad & Hallon är helt klart en av de bättre Ballerinakexen men vinner inte på sitt utseende direkt. Nu ser Sockerbiten fram emot varianten med jordnötssmör. Seså, till arbetet Göteborgskex!

Vad kostar Ballerina Dubbelicious Mjölkchoklad & Hallon och var köper jag dem?

Pris ca 20 kr.
Inköpsställe: MatHem.se
Rekommendation: Singla slant om du ska lägga pengar på dessa eller inte.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

En kaka som är bruten

Såhär ser Sveriges svar på Oreo ut – Ballerina Dubbelicious Mjölkchoklad & Hallon.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.