Ballerinafyllning Original

Ballerinafyllning Original

Ballerinafyllning Original är en oväntad, rolig och nyskapande produkt från Göteborgs Kex. Den känns ganska självklar desto mer man tänker på det dock. Men när den kläms ut förs tyvärr tankarna till något man ser mycket av på Östermalm när snön har smält. Den ser helt enkelt ganska oaptitlig ut.

Vissa verkar ha haft svårt att få ut krämen ur tuben men här var det inga problem, så länge den är rumstempererad går det bra även om man får klämma en hel del. Sen rinner det på bra.

Krämen doftar nötigt och innehåller många konstiga grejer, exempelvis Sheaolja. Kan den även fungera som handkräm? Konsistensen är i alla fall len och slät så teorin kanske håller.

Smaken är sockrig och fet och den känns riktigt oljig, inte alls så fast som i kakan. Det smakar också hasselnöt, men även lite gummi och olja. Kanske passar den bäst på en kall glass.

Ballerinafyllning på tub är helt klart en rolig grej och det är ganska gott men oljigheten gör att det inte håller i längden. Dessutom får den inte säljas separat utan kräver att du köper två rullar med Ballerina eller Singoalla.

Vad kostar Ballerinafyllning Original och var köper jag den?

Pris 0 kr (får den på köpet när man köper två paket Ballerina)
Inköpsställe: Hemköp Solna. Tack @allthenomnoms.
Rekommendation: En sådan här nyskapande produkt måste ju provas.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

Ballerinafyllning på tub

Lite extra Ballerinafyllning från tub på ett Ballerina Peanut-kex.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.