Fazer Crunchy Caramel & Nougat

Fazer Crunchy Caramel & Nougat

Nyheten Fazer Crunchy Caramel & Nougat ser ut som Dumle Snacks och det ska visa sig att likheterna inte stannar vid utseendet.

Den bulliga chokladbiten doftar mjölkchoklad och frukostpuffar. Det yttre tunna lagret av mjölkchoklad är alldeles underbart med en perfekt balans mellan smör och sötma. Innanför finns oerhört krispiga puffar som knastrar i varje tugga.

Sedan möts man av den fantastiska kolasåsen som har förgyllts med salta stänk. I mitten finns sedan nougaten som är härligt seg och god. Allt passar ihop som handen i handsken. Salt, sött, smörigt och segt.

Tack vare den salta kolasåsen och det perfekta chokladöverdraget så blir den faktiskt strået vassare än favoriten Dumle Snacks, tro det eller ej. Här har Fazer lyckats att toppa sig själva.

Vad kostar Fazer Crunchy Caramel & Nougat och var köper jag den?

Pris ca 15 kr.
Inköpsställe: Godis247.se. Gåva, tack.
Rekommendation: Köp, köp, köp. Ett storpack.

Betyg 5 av 5 sockerbitar.

Fazer med Crunchy Caramel & Nougat

Den hela treenigheten med kola, nougat och krisp.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.